02/05/2024 04/05/2024 Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώνεται το πρόγραμμα της πρώτης Αναστάσεως και της τελετής της Αναστάσεως στη Βέροια. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Γίνεται γνωστό στους ευσεβείς και φιλακόλουθους Βεροιείς, ότι το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου στις 8:00 π.μ. στον ιστορικό Παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα...
02 Μαΐου, 2024 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2024 - 21:18

Πρόγραμμα της πρώτης Αναστάσεως και της τελετής της Αναστάσεως στη Βέροια

Διαδώστε:
Πρόγραμμα της πρώτης Αναστάσεως και της τελετής της Αναστάσεως στη Βέροια

Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώνεται το πρόγραμμα της πρώτης Αναστάσεως και της τελετής της Αναστάσεως στη Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γίνεται γνωστό στους ευσεβείς και φιλακόλουθους Βεροιείς, ότι το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου στις 8:00 π.μ. στον ιστορικό Παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

Επίσης, στις 11 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. Στη συνέχεια λιτανευτικώς θα μεταβεί στην Πλατεία Ελιάς, όπου θα προεξάρχει στην επίσημη τελετή της Αναστάσεως και έπειτα θα επιστρέψει στον Μητροπολιτικό Ναό, όπου θα τελέσει την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.

Τέλος, την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου στις 10:30 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, θα λάβει χώρα ο Εσπερινός της Αγάπης προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων