31/12/2023 31/12/2023 Παραμονές της Πρωτοχρονιάς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων, σωματείων, συλλόγων, αλλά και κληρικοί και λαϊκοί, νέοι και νέες κάθε ηλικίας έρχονται αυτές τις ημέρες στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Βεροίας για να ψάλλουν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων τους υποδέχθηκε όλους εγκάρδια...
31 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:53

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε ο Μητροπολίτης Βεροίας

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε ο Μητροπολίτης Βεροίας

Παραμονές της Πρωτοχρονιάς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων, σωματείων, συλλόγων, αλλά και κληρικοί και λαϊκοί, νέοι και νέες κάθε ηλικίας έρχονται αυτές τις ημέρες στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Βεροίας για να ψάλλουν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων τους υποδέχθηκε όλους εγκάρδια και με πατρική αγάπη και τους προσέφερε το νέο ημερολόγιο της Μητροπόλεως μας, το οποίο είναι αφιερωμένο στον νέο Άγιο της Εκκλησίας μας και πνευματικό του πατέρα, Όσιο Γεράσιμο τον Μικραγιαννανίτη. Παράλληλα, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε σε όλους ο Πανάγαθος Θεός να χαρίζει για τη νέα χρονιά πλούσιες τις ευλογίες και τις δωρεές του στις οικογένειες τους, στην πατρίδα μας και στον κόσμο μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων