21/07/2023 21/07/2023 Στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 20ης Ιουλίου 2023 η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού Στη τελετή παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας, κληρικοί και λαικοί συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως, διότι μεταξύ άλλων το...
21 Ιουλίου, 2023 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2023 - 15:52

Προτροπές του Μητροπολίτη Βεροίας σε νέους θεολόγους

Διαδώστε:
Προτροπές του Μητροπολίτη Βεροίας σε νέους θεολόγους

Στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 20ης Ιουλίου 2023 η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού

Στη τελετή παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας, κληρικοί και λαικοί συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως, διότι μεταξύ άλλων το πτυχίο της Θεολογίας έλαβε ο Διάκονος Κοσμάς Καραγιάννης, δραστήριο στέλεχος του Γραφείου Τύπου της Αποστολικής Μητροπόλεως.

Στην αρχή χαιρετισμό απηύθυναν ο Κοσμήτορας της Θεολογικής του Α.Π.Θ. κ. Χρυσόστομος Σταμούλης και ο πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ. κ. Απόστολος Κραλίδης, ο οποίος και προσκάλεσε τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα να απευθύνει χαιρετισμό προς τους νέους Θεολόγους.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, συνεχάρη τους καθηγητές και τους νέους Θεολόγους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, ενώ προέτρεψε τους αποφοίτους να γίνουν συνεπείς διάκονοι του λόγου του Θεού και να έχουν μέσα τους τον Χριστόν.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Βεροίας: «Εύχομαι οι νέοι Θεολόγοι, να έχουν μέσα τους Χριστόν».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων