23/03/2022 23/03/2022 Η τελετή παράδοσης και παραλαβής της διοίκησης της Α΄Μεραρχίας Πεζικού «Σμύρνη»  πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Μακεδονομάχου Καπετάν Αμύντα» στη Βέροια την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, παρουσία του διοικητή Διοικήσεως Ειδικού Πολέμου Αντιστρατήγου Γεωργίου Τσιτσικώστα. Στην προβλεπόμενη δέηση χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Τον απερχόμενο διοικητή Υποστράτηγο Δημήτριο Βουνίσιο, που θα συνεχίσει...
23 Μαρτίου, 2022 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2022 - 15:57

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής διοικήσεως στην Α΄ Μεραρχία Πεζικού ο Μητροπολίτης Βεροίας

Διαδώστε:
Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής διοικήσεως στην Α΄ Μεραρχία Πεζικού ο Μητροπολίτης Βεροίας

Η τελετή παράδοσης και παραλαβής της διοίκησης της Α΄Μεραρχίας Πεζικού «Σμύρνη»  πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «Μακεδονομάχου Καπετάν Αμύντα» στη Βέροια την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, παρουσία του διοικητή Διοικήσεως Ειδικού Πολέμου Αντιστρατήγου Γεωργίου Τσιτσικώστα.

Στην προβλεπόμενη δέηση χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Τον απερχόμενο διοικητή Υποστράτηγο Δημήτριο Βουνίσιο, που θα συνεχίσει στη διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων, διαδέχεται ο Υποστράτηγος Πάρις Καπραβέλος.

Στην τελετή παρέστησαν οι τοπικές στρατιωτικές και πολιτικές αρχές και το πολιτικό προσωπικό της A’ Μεραρχίας. Ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βεροίας.

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 ο απερχόμενος Διοικητής επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο για να τον αποχαιρετίσει και αντάλλαξε μαζί του αναμνηστικά.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων