07/06/2020 07/06/2020 Σε μια διαφορετική από το κατά πώς είθισται Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, που τέλεσε στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια (δηλαδή σε ανοιχτό χώρο) τον Όρθρο, την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Πεντηκοστής και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας! Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του μίλησε για τον Χριστό, που καλεί...
07 Ιουνίου, 2020 - 17:13
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2020 - 16:55

Στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου εορτάστηκε η Πεντηκοστή

Διαδώστε:
Στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου εορτάστηκε η Πεντηκοστή

Σε μια διαφορετική από το κατά πώς είθισται Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, που τέλεσε στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια (δηλαδή σε ανοιχτό χώρο) τον Όρθρο, την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Πεντηκοστής και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας!

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του μίλησε για τον Χριστό, που καλεί όποιον διψά να τον πλησιάσει και να λάβει από το ύδωρ το ζων που προσφέρει! «Ο Χριστός μας καλεί να πιούμε από το ύδωρ το ζων και να μεταλάβουμε τη χάρη του Παναγίου Πνεύματος χωρίς να μας υποχρεώνει και χωρίς να μας εκβιάζει. Η χάρις ενεργεί μόνο όταν ο άνθρωπος τη λαμβάνει με τη θέλησή του και την αποδέχεται με πίστη. Ο Χριστός μας καλεί χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς διακρίσεις», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παντελεήμων, του οποίου το κήρυγμα βρίσκεται ολόκληρο στο βίντεο που ακολουθεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων