11/04/2023 11/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, 11ης Απριλίου, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας εθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Τζήμα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων συνεχάρη τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και...
11 Απριλίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2023 - 21:54

Στον Μητροπολίτη Βεροίας ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Βεροίας ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, 11ης Απριλίου, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας εθιμοτυπική επίσκεψη από τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Τζήμα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων συνεχάρη τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και τον καλωσόρισε στην Αποστολική Μητρόπολη Βεροίας, όπου κήρυξε ο Απόστολος των Εθνών Παύλος και ευχήθηκε ο προστάτης και πολιούχος της Βεροίας, Όσιος Αντώνιος ο Νέος και ο προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας, Άγιος Μεγαλομάρτυρας Αρτέμιος να τον ευλογούν και να τον ενισχύουν στο δύσκολο έργο του.

Ακόμη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον παρευρισκόμενο στη συνάντηση Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Αδαμίδη και τους συνεργάτες του, για τη συμπαράσταση της Ελληνικής Αστυνομίας στο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων