13/01/2024 16/01/2024 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα πραγματοποίησε η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία αποτελεί την πρώτη από μία σειρά επισκέψεων, τα μέλη των Οργανώσεων έλαβαν την πατρική ευλογία για την νέα χρονιά, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και...
13 Ιανουαρίου, 2024 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024 - 22:02

Συνάντηση Μητροπολίτη Βεροίας με τη Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Ημαθίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Βεροίας με τη Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Ημαθίας

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα πραγματοποίησε η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία αποτελεί την πρώτη από μία σειρά επισκέψεων, τα μέλη των Οργανώσεων έλαβαν την πατρική ευλογία για την νέα χρονιά, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν από τον Σεβασμιώτατο για τις δράσεις που προγραμματίζονται για το νέο έτος από την Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τον Σεβασμιότατο στα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη των μνημείων στις Αιγές και την πόλη της Βέροιας, όπως αυτά που πρόσφατα εγκαινίασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τα οποία όπως ανέφερε αναδεικνύουν το μεγαλείο της περιοχής, υπογραμμίζουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας. κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής, οι Πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. Βεροίας, ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάουσας και ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας κ. Θωμάς Παπαδόπουλος, κ. Βαγγέλης Αδαμίδης, κ. Βαγγέλης Παλιούρας αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. κ. Αλέξανδρος Αλαγκιοζίδης, ο Υπεύθυνος Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Ηλίας Νοβάκης, και η αν. Γραμματέας της Δ.Ε.Ε.Π. κα Εύη Βαρακλή – Καπρίνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων