27/02/2024 27/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε το πρωί της Τρίτης 27ης Φεβρουαρίου 2024, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας, εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Υποστράτηγο Θεόδωρο Κοσμίδη, νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον Υποστράτηγο Θεόδωρο Κοσμίδη και του ευχήθηκε ο πολιούχος και...
27 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2024 - 16:02

Συνάντηση Μητροπολίτη Βεροίας με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Βεροίας με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε το πρωί της Τρίτης 27ης Φεβρουαρίου 2024, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας, εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Υποστράτηγο Θεόδωρο Κοσμίδη, νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον Υποστράτηγο Θεόδωρο Κοσμίδη και του ευχήθηκε ο πολιούχος και προστάτης της Βέροιας, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον προστατεύει και να του δίνει δύναμη στα δύσκολα καθήκοντα που έχει αναλάβει. Παράλληλα, τόνισε ότι Ιερά μας Μητρόπολη και ολόκληρη η Ημαθία χαίρει και καυχάται για την προαγωγή του Υποστράτηγου Θεόδωρου Κοσμίδη, καθώς έλκει την καταγωγή του από την επαρχία μας.

Τέλος, ο νέος Συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα για τις πατρικές ευχές και ακολούθησε διάλογος για θέματα της τοπικής κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων