06/09/2022 06/09/2022 Συνεχίζονται οι εγγραφές για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, μέχρι και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022. Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (Μητροπόλεως 30, Βέροια) καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επίσης καλούνται και ζητούνται καθηγήτριες...
06 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2022 - 20:04

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητρόπολης Βεροίας

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητρόπολης Βεροίας

Συνεχίζονται οι εγγραφές για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, μέχρι και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (Μητροπόλεως 30, Βέροια) καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επίσης καλούνται και ζητούνται καθηγήτριες ή καθηγητές που θα ήθελαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο να απευθυνθούν στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης.

Δικαιολογητικά εγγραφής (κατατίθενται από τον κηδεμόνα)

  • αίτηση
  • πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • εκκαθαριστικό εφορίας
  • φωτοτυπία ταυτότητος κηδεμόνα που υποβάλει την αίτηση

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων