04/12/2019 04/12/2019 Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, το πρωί, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θερμών κ. Δημήτριος, με την άδεια και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δημοτικού Διαμερίσματος Βεροίας. Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος προσέφερε εκ μέρους...
04 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2019 - 13:11

Της Αγίας Βαρβάρας και αποκαλυπτήρια προτομής του πρώτου Εφημερίου

Διαδώστε:
Της Αγίας Βαρβάρας και αποκαλυπτήρια προτομής του πρώτου Εφημερίου

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, το πρωί, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θερμών κ. Δημήτριος, με την άδεια και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας του ομωνύμου Δημοτικού Διαμερίσματος Βεροίας.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος προσέφερε εκ μέρους της ενορίας αναμνηστικές πλακέτες στον διευθυντή χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Βεροίας κ. Χαράλαμπο Δεμερτζίδη, στην διευθύντρια νοσηλευτικής νοσοκομείου Βεροίας κ. Μαρία Παπαϊωάννου και στην προϊσταμένη χειρουργικής κλινικής νοσοκομείου Βεροίας κ. Ασπασία Μέγα για την προσφορά τους.

Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του πρώτου εφημερίου της ενορίας μακαριστού Ιερέως π. Αθανασίου Μπρούγκα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων