03/07/2022 03/07/2022 Εκδήλωση μνήμης με αφορμή τη συμπλήρωση 48 ετών από το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, Σάββατο 2 Ιουλίου, στο Άλσος Αγνοουμένων Κυπριακής Δημοκρατίας στη Βεργίνα. Η εκδήλωση άρχισε με επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, για τους πεσόντες κατά το πραξικόπημα και...
03 Ιουλίου, 2022 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2022 - 9:35

Βεργίνα: Εκδήλωση μνήμης για τα 48 έτη από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Διαδώστε:
Βεργίνα: Εκδήλωση μνήμης για τα 48 έτη από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Εκδήλωση μνήμης με αφορμή τη συμπλήρωση 48 ετών από το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, Σάββατο 2 Ιουλίου, στο Άλσος Αγνοουμένων Κυπριακής Δημοκρατίας στη Βεργίνα.

Η εκδήλωση άρχισε με επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, για τους πεσόντες κατά το πραξικόπημα και τη βάρβαρη τουρκική εισβολή.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί και ομιλία από τον τέως Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νικόλαο Χριστοδουλίδη, ενώ η εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν οι τοπικές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνων και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Για περισσότερες φωτογραφίες, κάντε κλικ εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων