10/09/2021 10/09/2021 Την Πέμπτη το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικώς σε όλους καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σπουδαίο έργο το οποίο επιτελεί το Κέντρο...
10 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:48

ΒΕΡΟΙΑ: Αγιασμός στο Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες

Διαδώστε:
ΒΕΡΟΙΑ: Αγιασμός στο Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες

Την Πέμπτη το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικώς σε όλους καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σπουδαίο έργο το οποίο επιτελεί το Κέντρο για όλα τα μέλη του και για τις οικογένειές τους, καθώς βοηθά συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη μιας ιδιαίτερης φροντίδας από όλους μας.

Στο τέλος εξέφρασε τις ευχαριστίες της η πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας κ. Μελίνα Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου και ακολούθησε δεξίωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων