05/01/2022 05/01/2022 Tον απολογισμό του ποιμαντικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κατά το παρελθόν έτος 2021 πραγματοποίησε διαδικτυακά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων αναφέρθηκε στα σημαντικότερα γεγονότα και παρουσίασε τις λατρευτικές, ποιμαντικές, κατηχητικές, κηρυκτικές, εκδοτικές και φιλανθρωπικές δράσεις του παρελθόντος έτους 2021, ενώ...
05 Ιανουαρίου, 2022 - 8:21
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2022 - 8:30

ΒΕΡΟΙΑ: Απολογισμός ποιμαντικού και φιλανθρωπικού έργου

Διαδώστε:
ΒΕΡΟΙΑ: Απολογισμός ποιμαντικού και φιλανθρωπικού έργου

Tον απολογισμό του ποιμαντικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κατά το παρελθόν έτος 2021 πραγματοποίησε διαδικτυακά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων αναφέρθηκε στα σημαντικότερα γεγονότα και παρουσίασε τις λατρευτικές, ποιμαντικές, κατηχητικές, κηρυκτικές, εκδοτικές και φιλανθρωπικές δράσεις του παρελθόντος έτους 2021, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους εορτασμούς που προγραμματίζονται ήδη για το 2022 για τις επετείους των 200 ετών από το ολοκαύτωμα της Ναούσης, των 200 ετών από τη μάχη της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά και των 100 ετών από τη Μικρασιαστική Καταστροφή.

Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους κληρικούς και τους λαϊκούς που διακονούν στην τοπική Εκκλησία και ευχήθηκε τη νέα χρονιά με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεραστεί ο μεγάλος πειρασμός της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων