17/12/2021 17/12/2021 Για την εξομολόγηση η οποία αποτελεί την κορύφωση της μετανοίας μίλησε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων στη σειρά των εκπομπών «Επισκοπικός Λόγος» αναπτύσσοντας το θέμα: «Εξομολόγηση: κορύφωση της μετανοίας». Ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος» αποτελεί μία ευκαιρία πνευματικής ωφέλειας και παρηγορίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις...
17 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2021 - 10:28

Βεροίας Παντελεήμων: “Εξομολόγηση: κορύφωση της μετανοίας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Βεροίας Παντελεήμων: “Εξομολόγηση: κορύφωση της μετανοίας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την εξομολόγηση η οποία αποτελεί την κορύφωση της μετανοίας μίλησε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων στη σειρά των εκπομπών «Επισκοπικός Λόγος» αναπτύσσοντας το θέμα: «Εξομολόγηση: κορύφωση της μετανοίας».

Ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος» αποτελεί μία ευκαιρία πνευματικής ωφέλειας και παρηγορίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, στο κανάλι στο Youtube καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM..

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων