15/04/2022 15/04/2022 Διαδικτυακή ομιλία στη σειρά των εκπομπών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Μετάνοια: το αντίδοτο της αμαρτίας» πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Πέμπτη 14 Απριλίου το απόγευμα.  Ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος» αποτελεί μία ευκαιρία πνευματικής ωφέλειας και παρηγορίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στην...
15 Απριλίου, 2022 - 15:12

Βεροίας Παντελεήμων: «Μετάνοια: το αντίδοτο της αμαρτίας»

Διαδώστε:
Βεροίας Παντελεήμων: «Μετάνοια: το αντίδοτο της αμαρτίας»

Διαδικτυακή ομιλία στη σειρά των εκπομπών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Μετάνοια: το αντίδοτο της αμαρτίας» πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Πέμπτη 14 Απριλίου το απόγευμα. 

Ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος» αποτελεί μία ευκαιρία πνευματικής ωφέλειας και παρηγορίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, στο κανάλι στο Youtube καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων