24/02/2022 24/02/2022 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας ομιλητής στους “Ακαδημαϊκούς Διαλόγους” θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος θα αναπτύξei το θέμα: «Μόνο ο Εσταυρωμένος Κύριος μπορεί να μας δώσει την δύναμη να αξιοποιήσουμε τον πόνο». Συγκεκριμένα, την Κυριακή της Απόκρεω 27 Φεβρουαρίου στις 7 το...
24 Φεβρουαρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2022 - 21:27

Βεροίας Παντελεήμων: Πώς να αξιοποιήσουμε τον πόνο

Διαδώστε:
Βεροίας Παντελεήμων: Πώς να αξιοποιήσουμε τον πόνο

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας ομιλητής στους “Ακαδημαϊκούς Διαλόγους” θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος θα αναπτύξei το θέμα: «Μόνο ο Εσταυρωμένος Κύριος μπορεί να μας δώσει την δύναμη να αξιοποιήσουμε τον πόνο».

Συγκεκριμένα, την Κυριακή της Απόκρεω 27 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα, στο πλαίσιο των “Ακαδημαϊκών Διαλόγων”, θα μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και την σχετική αφίσα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων