30/12/2021 30/12/2021 Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 23:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα τελεσθεί η ακολουθία της υποδοχής του νέου έτους. Συγκεκριμένα παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα τελεσθεί η ακολουθία της υποδοχής του νέου έτους χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος θα...
30 Δεκεμβρίου, 2021 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2021 - 18:19

Υποδοχή του Νέου Έτους στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βεροίας

Διαδώστε:
Υποδοχή του Νέου Έτους στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βεροίας

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 23:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα τελεσθεί η ακολουθία της υποδοχής του νέου έτους.

Συγκεκριμένα παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα τελεσθεί η ακολουθία της υποδοχής του νέου έτους χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος θα ευλογήσει και θα μοιράσει και την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων