28/05/2022 29/05/2022 Παρακολουθήστε από τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας τον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό της εορτής της μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου, που τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Μαΐου 2022. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ....
28 Μαΐου, 2022 - 19:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2022 - 2:00

Βέροια: Πολυαρχιερατικός Εσπερινός μετακομιδής Ιερών Λειψάνων Αγίου Λουκά του Ιατρού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Βέροια: Πολυαρχιερατικός Εσπερινός μετακομιδής Ιερών Λειψάνων Αγίου Λουκά του Ιατρού (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε από τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας τον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό της εορτής της μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου, που τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Μαΐου 2022.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων, ενώ έλαβε μέρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος και ο οικείος Ποιμενάρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Στην Ιερά Ακολουθία έψαλλαν ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας κ. Νικόλαος Χανουμίδης και ο Λαμπαδάριος του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας κ. Βασίλειος Γουδώνης μετά χορού Ιεροψαλτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων