19/08/2021 19/08/2021 Ακόμη μια συγκινητική κίνηση από την Εκκλησία η οποία από τη πρώτη στιγμή συνδράμει υλικά και πνευματικά για ενισχύσει τους εμπερίσταστους αδελφούς μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Συγκεκριμένα κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου για συνδρομή με ιματισμό προς τους πυροκλήκτους της Ευβοίας, υπήρξε άμεση ανταπόκριση των...
19 Αυγούστου, 2021 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2021 - 13:55

Ι.Μ. Χίου: 220 δέματα για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Διαδώστε:
Ι.Μ. Χίου: 220 δέματα για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Ακόμη μια συγκινητική κίνηση από την Εκκλησία η οποία από τη πρώτη στιγμή συνδράμει υλικά και πνευματικά για ενισχύσει τους εμπερίσταστους αδελφούς μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Συγκεκριμένα κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου για συνδρομή με ιματισμό προς τους πυροκλήκτους της Ευβοίας, υπήρξε άμεση ανταπόκριση των Χιωτών και συνεκεντρώθησαν από την Ιματιοθήκη της Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών 220 δέματα γενικού ιματισμού, τα οποία αποστέλλονται σήμερα 19 Αυγούστου με μεταφορική Εταιρεία της Χίου, που προσεφέρθη να πραγματοποιήσει δωρεάν την αποστολή, στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, για να διανεμηθούν σε πυροπλήκτους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων