07/09/2023 08/09/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος τέλεσε το πρωί της Πέμπτης 7ης Σεπτεμβρίου 2023 τον αγιασμό των εγκαινίων του 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Χίου (ΔΗ.ΚΕ.Χ.) «Μικροί Ήρωες» στο Μονοδέντρι. Σε ένα σύγχρονο και ασφαλές κτήριο μπορούν από φέτος να φιλοξενηθούν περίπου 50 βρέφη και νήπια. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους τους κάλεσε...
07 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:49
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2023 - 2:54

Αγιασμός εγκαινίων νέου βρεφονηπιακού σταθμού από τον Μητροπολίτη Χίου

Διαδώστε:
Αγιασμός εγκαινίων νέου βρεφονηπιακού σταθμού από τον Μητροπολίτη Χίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος τέλεσε το πρωί της Πέμπτης 7ης Σεπτεμβρίου 2023 τον αγιασμό των εγκαινίων του 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Χίου (ΔΗ.ΚΕ.Χ.) «Μικροί Ήρωες» στο Μονοδέντρι. Σε ένα σύγχρονο και ασφαλές κτήριο μπορούν από φέτος να φιλοξενηθούν περίπου 50 βρέφη και νήπια.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους τους κάλεσε να σκέφτονται με την αγνότητα και την καλοσύνη των μικρών παιδιών.

Όπως είπαν τόσο ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης όσο και ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Χ. Κώστας Μισόβουλος, ο Βρεφονηπιακός αυτός Σταθμός που δημιουργήθηκε από τη Δημοτική Αρχή και τη ΔΗ.ΚΕ.Χ., είναι ένα έργο που βοηθά τις οικογένειες της Χίου και τις εργαζόμενες μητέρες και ενισχύει την καλή εκπαίδευση των παιδιών από την προσχολική τους ηλικία. Είναι ένα έργο ουσίας όπως είπε ο Δήμαρχος, και όχι άλλο ένα προεκλογικό έργο που εγκαινιάζεται, όπως μπορεί να σπεύσουν να πουν οι κακές γλώσσες.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο μικρός Γιάννης, γιος του Προέδρου της ΔΗΚΕΧ Κώστα Μισόβουλου.

(Με πληροφορίες από tvpatrida.gr και politischios.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων