22/10/2023 22/10/2023 Το έλεος του Θεού μας αξίωσε και φέτος να αρχίσουμε τα μαθήματα των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητρόπολης Χίου Ψαρών και Οινουσσών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος αφού τέλεσε τον αγιασμό, μίλησε ως καλός ποιμένας και πατέρας όλων των χριστιανών της...
22 Οκτωβρίου, 2023 - 15:55

Αγιασμός για την έναρξη των κατηχητικών μαθημάτων 2023 στην Χίο

Διαδώστε:
Αγιασμός για την έναρξη των κατηχητικών μαθημάτων 2023 στην Χίο

Το έλεος του Θεού μας αξίωσε και φέτος να αρχίσουμε τα μαθήματα των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητρόπολης Χίου Ψαρών και Οινουσσών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος αφού τέλεσε τον αγιασμό, μίλησε ως καλός ποιμένας και πατέρας όλων των χριστιανών της τοπικής μας εκκλησίας στα παιδιά και τους γονείς τους. Με σύγχρονο λόγο εξήγησε αιώνιες αναλλοίωτες αλήθειες, αλήθειες της πίστεως μας δίνοντας έμφαση στην αναγκαιότητα της κατήχησης και της σύνδεσης των παιδιών και των οικογενειών τους με την εκκλησία, το σώμα του Χριστού μας. Ανέλυσε το φετινό πρόγραμμα μαθημάτων και τις δραστηριότητες που μπορούν να αναπτυχθούν στο πλαίσιο των κατηχητικών σχολείων ώστε να αγκαλιάσουν όλες τις πλευρές της ζωής των παιδιών ( κλασσικός αθλητισμός – παραδοσιακοί χοροί, μουσική κ.α.) .

Προσευχόμαστε και  αγωνιζόμαστε καθένας κατά τις δυνάμεις του ώστε να κατηχηθούν όλα τα παιδιά μας τον Λόγο του Ευαγγελίου.

Ευλογημένη πνευματική σπορά και καρποφορία στην καλή γη των ψυχών των αγνών παιδιών μας!

      

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων