03/11/2020 03/11/2020 Με τον Χρυσό Σταυρό του Αγίου Ισιδώρου της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου βράβευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μάρκος τον Πρόεδρο της Εταιρείας Βυζαντινών Σπουδών κ. Κωνσταντίνο Α. Μανάφη για την προσφορά του στην Εκκλησία.  Η Απονομή του χρυσού Σταυρού πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2020, ημέρα κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου Ψαρών και Οινουσσών εόρταζε...
03 Νοεμβρίου, 2020 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2020 - 14:22

Απονομή χρυσού Σταυρού Αγίου Ισιδώρου στον κ. Μανάφη

Διαδώστε:
Απονομή χρυσού Σταυρού Αγίου Ισιδώρου στον κ. Μανάφη

Με τον Χρυσό Σταυρό του Αγίου Ισιδώρου της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου βράβευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μάρκος τον Πρόεδρο της Εταιρείας Βυζαντινών Σπουδών κ. Κωνσταντίνο Α. Μανάφη για την προσφορά του στην Εκκλησία. 

Η Απονομή του χρυσού Σταυρού πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2020, ημέρα κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου Ψαρών και Οινουσσών εόρταζε την επέτειο της εις Επίσκοπον χειροτονίας του. Σημειώνεται ότι μέλος της Εταιρείας Βυζαντινών Σπουδών είναι και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου.

Δείτε το γράμμα της απονομής: 

?????????????????????????????????????????????????????????

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων