06/12/2021 06/12/2021 Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον Άγιο Νικόλαο, νησί του Βροντάδου της Χίου, μετά τον πανηγυρικό εσπερινό προς τιμήν του Αγίου χθες το βράδυ (5 Δεκεμβρίου 2021). Ο καπετάνιος Γιώργος Αρβανίτης και το πλήρωμα του πλοίου «Νήσος Σάμος» απέδωσαν τιμές στον Άγιο Νικόλαο με συνεχόμενους συριγμούς, ενώ ο εφημέριος του Ναού π. Ιωάννης Κουντουριάδης ευλόγησε το πλήρωμα...
06 Δεκεμβρίου, 2021 - 8:39
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2021 - 8:09

Δέος στον χαιρετισμό του «Νήσος Σάμος» στον Άγιο Νικόλαο Βροντάδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Δέος στον χαιρετισμό του «Νήσος Σάμος» στον Άγιο Νικόλαο Βροντάδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον Άγιο Νικόλαο, νησί του Βροντάδου της Χίου, μετά τον πανηγυρικό εσπερινό προς τιμήν του Αγίου χθες το βράδυ (5 Δεκεμβρίου 2021). Ο καπετάνιος Γιώργος Αρβανίτης και το πλήρωμα του πλοίου «Νήσος Σάμος» απέδωσαν τιμές στον Άγιο Νικόλαο με συνεχόμενους συριγμούς, ενώ ο εφημέριος του Ναού π. Ιωάννης Κουντουριάδης ευλόγησε το πλήρωμα υπό τον ήχο καμπανοκρουσιών και του απολυτίκιου του Αγίου Νικολάου, που εψάλλη εντός του Ναού.

Πολλά συγχαρητήρια στον καπετάνιο Γιώργο Αρβανίτη και το πλήρωμα του «Νήσος Σάμος» που τίμησαν με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο τον Άγιο Νικόλαο, προστάτη των Ναυτικών και ειδικά την ενορία του Αγίου Νικολάου Βροντάδου, τόπο καταγωγής πολλών ναυτικών που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: www.chiosphotos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων