08/02/2019 08/02/2019 Eγκρίθηκε από τη Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού η μελέτη αποκατάστασης του ναού του Αγίου Ιωσήφ στο Γαλλικό Κολλέγιο Χίου. Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής Χίου είχε καταθέσει ερώτηση στο Υπουργείο Πολιτισμού σχετικά με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνταν στη διαδικασία έγκρισης της μελέτης. “Θεωρούμε πως πλέον ανοίγει ο δρόμος για την εκκίνηση...
08 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:08
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2019 - 17:10

Εγκρίθηκε η αποκατάσταση του Αγίου Ιωσήφ στη Χίο

Διαδώστε:
Εγκρίθηκε η αποκατάσταση του Αγίου Ιωσήφ στη Χίο

Eγκρίθηκε από τη Διεύθυνση Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού η μελέτη αποκατάστασης του ναού του Αγίου Ιωσήφ στο Γαλλικό Κολλέγιο Χίου. Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής Χίου είχε καταθέσει ερώτηση στο Υπουργείο Πολιτισμού σχετικά με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνταν στη διαδικασία έγκρισης της μελέτης.

“Θεωρούμε πως πλέον ανοίγει ο δρόμος για την εκκίνηση των εργασιών, ώστε να επανέλθει ο ναός στην προτεραία κατάσταση και να εκλείψει η προσβλητική εικόνα ενός ιστορικού χώρου θρησκευτικής λατρείας”, αναφέρει το δελτίο Τύπου του Βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων