02/06/2020 02/06/2020 “Ελάχιστοι, όμως, ιστορικοί δίνουν λεπτομερείς πληροφορίες για την εθνικοθρησκευτική προσφορά των Χίων κληρικών κατά τον Ιερό Αγώνα. Και όμως είναι πολλοί, είναι πάρα πολλοί και ανέρχονται σε εκατοντάδες οι σφαγιασθέντες, οι ολοκαυτοθέντες, Χίοι κληρικοί κατά την Ελληνική Επανάσταση για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών...
02 Ιουνίου, 2020 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2020 - 20:31

“Εθνομάρτυρες Χίοι Κληρικοί στη Σφαγή του 1822” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Εθνομάρτυρες Χίοι Κληρικοί στη Σφαγή του 1822” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Ελάχιστοι, όμως, ιστορικοί δίνουν λεπτομερείς πληροφορίες για την εθνικοθρησκευτική προσφορά των Χίων κληρικών κατά τον Ιερό Αγώνα. Και όμως είναι πολλοί, είναι πάρα πολλοί και ανέρχονται σε εκατοντάδες οι σφαγιασθέντες, οι ολοκαυτοθέντες, Χίοι κληρικοί κατά την Ελληνική Επανάσταση για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος στο βίντεο με θέμα “Εθνομάρτυρες Χίοι Κληρικοί στη Σφαγή του 1822” όπου μιλάει για τους κληρικούς που συμμετείχαν στην Επανάσταση και έχασαν τη ζωή κατά τη διάρκεια της Σφαγής της Χίου το 1822.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων