01/09/2023 01/09/2023 Η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, ως γνωστόν, έχει εντάξει στην Πνευματική Διακονίαν της το πρόγραμμα «Φιλολογικόν Ειλητάριον» με χώρο διεξαγωγής την Βιβλιοθήκη “Άγιος Αγαπητός”. Στο πλαίσιο αυτής της Διακονίας, ο Ελλογιμώτατος κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης, Ομότιμος Καθηγητής της Γλωσσολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής και πρώην Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα πραγματοποιήσει την...
01 Σεπτεμβρίου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2023 - 17:11

Φιλολογικό Ειλητάριο Γλώσσολογίας στη Βιβλιοθήκη της Μητροπόλεως Χίου “Άγιος Αγαπητός”

Διαδώστε:
Φιλολογικό Ειλητάριο Γλώσσολογίας στη Βιβλιοθήκη της Μητροπόλεως Χίου “Άγιος Αγαπητός”

Η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, ως γνωστόν, έχει εντάξει στην Πνευματική Διακονίαν της το πρόγραμμα «Φιλολογικόν Ειλητάριον» με χώρο διεξαγωγής την Βιβλιοθήκη “Άγιος Αγαπητός”.

Στο πλαίσιο αυτής της Διακονίας, ο Ελλογιμώτατος κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης, Ομότιμος Καθηγητής της Γλωσσολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής και πρώην Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα πραγματοποιήσει την Τρίτην 5 Σεπτεμβρίου 2023 και ώραν 11.00 κατά την διάρκειαν επετειακής συνάξεως, εισήγηση με θέμα «Η τελειότητα της Κυριακής Προσευχής (Πάτερ ημών…)».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων