07/09/2020 07/09/2020 Με τον δικό της έμπρακτο τρόπο εκφράζει την συμπαράσταση και συμπαράταξή της στους Έλληνες αδελφούς ακρίτες του Καστελλορίζου η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών. Μετά την αποστολή χρηματικού ποσού για τις Εκκλησίες του νησιού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος απέστειλε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύμης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομο δέματα με εγκυκλοπαίδειες και βιβλία...
07 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2020 - 12:05

Η Ι.Μ. Χίου στηρίζει το Καστελλόριζο

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Χίου στηρίζει το Καστελλόριζο

Με τον δικό της έμπρακτο τρόπο εκφράζει την συμπαράσταση και συμπαράταξή της στους Έλληνες αδελφούς ακρίτες του Καστελλορίζου η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών.

Μετά την αποστολή χρηματικού ποσού για τις Εκκλησίες του νησιού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος απέστειλε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύμης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομο δέματα με εγκυκλοπαίδειες και βιβλία προκειμένου ο οικείος Ποιμενάρχης να παραδώσει στα Σχολεία του ακριτικού νησιού. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση και συσκευασία έγινε στον χώρο της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών «ΑΓΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ» με την συνδρομή παιδιών της Κατασκηνώσεως της Ιεράς Μητροπόλεως «ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων