06/01/2022 06/01/2022 Με τη συμμετοχή μικρού αριθμού πιστών έγινε ο καθαγιασμός των υδάτων το πρωί της Πέμπτης 6/1/2022 στο λιμάνι της Χίου από τον εφημέριο του Μητροπολιτικού ναού, αιδεσιμολογιώτατο πατέρα Ιωάννη Μουσσά.  Να σημειωθεί ότι, την ίδια ώρα, στην άλλη πλευρά του λιμανιού, εκατοντάδες Χιώτες πραγματοποιούσαν συγκέντρωση, προκειμένου να εμποδίσουν το πλοίο Πελαγίτης, στο οποίο ήταν...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2022 - 15:44

Καθαγιασμός υδάτων στο λιμάνι της Χίου

Διαδώστε:
Καθαγιασμός υδάτων στο λιμάνι της Χίου

Με τη συμμετοχή μικρού αριθμού πιστών έγινε ο καθαγιασμός των υδάτων το πρωί της Πέμπτης 6/1/2022 στο λιμάνι της Χίου από τον εφημέριο του Μητροπολιτικού ναού, αιδεσιμολογιώτατο πατέρα Ιωάννη Μουσσά.

Να σημειωθεί ότι, την ίδια ώρα, στην άλλη πλευρά του λιμανιού, εκατοντάδες Χιώτες πραγματοποιούσαν συγκέντρωση, προκειμένου να εμποδίσουν το πλοίο Πελαγίτης, στο οποίο ήταν φορτωμένα μηχανήματα της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο κατασκευής της νέας δομής προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή Θόλος της Χίου.

Πηγή: www.chiosphotos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων