13/08/2019 13/08/2019 Κατά την τριήμερη ποιμαντική του επίσκεψη στις Οινούσσες από 9 έως 11 Αυγούστου ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος συναντήθηκε και με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Ιωάννη Αχ. Κεφαλογιάννη που επισκέφθηκε για λίγες ημέρες το ναυτικό νησί. Ο Χιώτης Ιεράρχης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Κρητικό πολιτικό για...
13 Αυγούστου, 2019 - 20:37

Με τον Υφ. Μεταφορών συναντήθηκε ο Μητρ. Χίου

Διαδώστε:
Με τον Υφ. Μεταφορών συναντήθηκε ο Μητρ. Χίου

Κατά την τριήμερη ποιμαντική του επίσκεψη στις Οινούσσες από 9 έως 11 Αυγούστου ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος συναντήθηκε και με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Ιωάννη Αχ. Κεφαλογιάννη που επισκέφθηκε για λίγες ημέρες το ναυτικό νησί.

Ο Χιώτης Ιεράρχης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Κρητικό πολιτικό για γεγονότα που συνδέουν την Ιστορία των δύο νησιών, για την ποιμαντική μέριμνα της Χιακής Εκκλησίας για τους εν Χίω Κρήτες φοιτητές και να θέσει την αναγκαιότητα κυβερνητικής φροντίδος για το λιμάνι της Χίου καθώς και για τα λιμάνια των Μεστών και της Βολισσού.

Ο Ρεθυμνιώτης Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα αυτά και υποσχέθηκε να συμβάλει στην αποτελεσματική ρύθμισή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων