29/03/2024 01/04/2024 Μεσίστιες θα κυματίζουν έως τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2024 οι σημαίες της Βιβλιοθήκης «ΑΓΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ» και των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών για την εκδημία του μακαριστού Αρχιμανδρίτη κυρού Πατρικίου Καλεώδη, την οποία έκανε γνωστή νωρίτερα την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ο εκλιπών είχε δωρίσει όλη την προσωπική...
29 Μαρτίου, 2024 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2024 - 22:30

Μεσίστιες σημαίες στην Ιερά Μητρόπολη Χίου για την εκδημία του Αρχιμανδρίτη Πατρικίου Καλεώδη

Διαδώστε:
Μεσίστιες σημαίες στην Ιερά Μητρόπολη Χίου για την εκδημία του Αρχιμανδρίτη Πατρικίου Καλεώδη

Μεσίστιες θα κυματίζουν έως τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2024 οι σημαίες της Βιβλιοθήκης «ΑΓΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ» και των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών για την εκδημία του μακαριστού Αρχιμανδρίτη κυρού Πατρικίου Καλεώδη, την οποία έκανε γνωστή νωρίτερα την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Ο εκλιπών είχε δωρίσει όλη την προσωπική του βιβλιοθήκη στη Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, όπως γίνεται γνωστό σε ανακοίνωση της.

Επίσης τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2024 στις 12:00 μ.μ. θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου Αρχιερατική Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του. Την ίδια ημέρα και ώρα θα ψαλλεί η Εξόδιος Ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών:

Με συγκίνησιν η Ιερά Μητροπολις Χίου,Ψαρών και Οινουσσων αναγγέλει την εκδημίαν από την γην στον Ουρανόν του εμβληματικού κατά την ουσίαν Αρχιμανδρίτου Πατρικίου Καλεώδη, ο οποίος εδώρισεν ΟΛΗΝ την προσωπικήν του βιβλιοθήκην εις την Βιβλιοθήκην ΑΓΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ της Μητροπόλεώς μας.

Διά τούτο έως την Δευτέραν 1ην Απριλίου αι σημαίαι της Βιβλιοθήκης και των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως θα είναι μεσίστειοι, ενώ την Δευτέραν και ώραν 12ην θα τελεσθή εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν Χίου Αρχιερατική Επιμνημόσυνος Δέησις υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκδημία Αρχιμανδρίτη Πατρικίου Καλεώδη – Τη Δευτέρα η Εξόδιος Ακολουθία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων