22/09/2023 22/09/2023 Μια σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20/09/2023 στη βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου Ψαρών και Οινουσσών “Άγιος Αγαπητός” από το Σύλλογο Ιεροψαλτών Χίου Ρωμανός ο Μελωδός. Το σεμινάριο Βυζαντινής μουσικής με προσκεκλημένο τον Άρχοντα Διδάσκαλο του Αποστόλου της ΜΤΧΕ κ. Δημητριο Νερατζής. Την εκδήλωση ευλόγησε και τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος...
22 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2023 - 12:03

Ο Άρχων Διδάσκαλος Δημήτριος Νερατζής έλαβε την ανώτατη τιμητική διάκριση της Μητρόποπλης Χίου

Διαδώστε:
Ο Άρχων Διδάσκαλος Δημήτριος Νερατζής έλαβε την ανώτατη τιμητική διάκριση της Μητρόποπλης Χίου

Μια σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20/09/2023 στη βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου Ψαρών και Οινουσσών “Άγιος Αγαπητός” από το Σύλλογο Ιεροψαλτών Χίου Ρωμανός ο Μελωδός.

Το σεμινάριο Βυζαντινής μουσικής με προσκεκλημένο τον Άρχοντα Διδάσκαλο του Αποστόλου της ΜΤΧΕ κ. Δημητριο Νερατζής. Την εκδήλωση ευλόγησε και τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, ο οποίος απένειμε στον Άρχοντα την ανώτατη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου,το Σταυρό του Αγίου Ισιδώρου με το αντίστοιχο τιμητικό δίπλωμα.

“Το σεμινάριο παρακολούθησαν ιερείς της Μητροπόλεως και πλήθος Ιεροψαλτών. Απολαύσαμε όλοι τη διδασκαλία του Άρχοντα καθώς επίσης και την ερμηνεία του σε πολλά ψαλτικα μέλη. Ως πρόεδρος του συλλόγου, εγώ και το ΔΣ τον ευχαριστούμε θερμά για όσα μας είπε και μας έψαλλε απόψε! Επίσης ευχαριστούμε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για τη φιλοξενία στη βιβλιοθήκη Άγιος Αγαπητός, τους ιερείς που παραβρέθηκαν και όλους τους αγαπητούς συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου!” αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων