17/12/2023 17/12/2023 Τον Επίσκοπο Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομο υποδέχθηκε η Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών. Ο Θεοφιλέστατος συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο, με τον οποίο συζήτησε πνευματικά θέματα με αναφορά σε αγίες μορφές (Χαλκίδος Νικόλαος, Χίου Χρυσόστομος, Αργολίδος Ιάκωβος). Ο Θεοφιλέστατος και ο Σεβασμιώτατος προγραμμάτισαν το πλαίσιο της ιεραποστολικής διακονίας της Ι....
17 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2023 - 13:14

Ο Επίσκοπος Μπουκόμπας στην Ιερά Μητρόπολη Χίου 

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μπουκόμπας στην Ιερά Μητρόπολη Χίου 

Τον Επίσκοπο Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομο υποδέχθηκε η Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών. Ο Θεοφιλέστατος συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο, με τον οποίο συζήτησε πνευματικά θέματα με αναφορά σε αγίες μορφές (Χαλκίδος Νικόλαος, Χίου Χρυσόστομος, Αργολίδος Ιάκωβος).

Ο Θεοφιλέστατος και ο Σεβασμιώτατος προγραμμάτισαν το πλαίσιο της ιεραποστολικής διακονίας της Ι. Μ. Χίου στους Αφρικανούς αδελφούς μας.

Επίσης στις 13 Δεκεμβρίου συνελειτούργησαν στον Ιερό Ναό Αγίου Ευστρατίου Θυμιανών παρουσία του βουλευτού κ. Στ. Μιχαηλίδου, εκπροσώπων των αρχών, δασκάλων και μαθητών του Σχολείου και πλήθους πιστών.

Ο Θεοφιλέστατος επισκέφθηκε Μόνες της Χίου και παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη.

 

          

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων