15/07/2022 15/07/2022 Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς στο συνάνθρωπο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου Ψαρών και Οινουσσών, κ. Μάρκος ως Πρόεδρος του «Αντιφυματικού Αγώνα», ανταποκρινόμενος στο αίτημά του Γενικού Νοσοκομείου Χίου για εύρεση οικονομικών πόρων για την πρόσληψη προσωπικού ειδικότητας «Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου» για την εξυπηρέτηση των δευτερογενών διακομιδών, ενίσχυσε την Ειδική Διαχείριση της Περιουσίας του Νοσοκομείο,...
15 Ιουλίου, 2022 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2022 - 17:16

Ο Μητροπολίτης Χίου ενισχύει το Νοσοκομείο για πρόσληψη Διασώστη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χίου ενισχύει το Νοσοκομείο για πρόσληψη Διασώστη

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς στο συνάνθρωπο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου Ψαρών και Οινουσσών, κ. Μάρκος ως Πρόεδρος του «Αντιφυματικού Αγώνα», ανταποκρινόμενος στο αίτημά του Γενικού Νοσοκομείου Χίου για εύρεση οικονομικών πόρων για την πρόσληψη προσωπικού ειδικότητας «Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου» για την εξυπηρέτηση των δευτερογενών διακομιδών, ενίσχυσε την Ειδική Διαχείριση της Περιουσίας του Νοσοκομείο, με χρηματικό ποσό ύψους 5.000,00€.

“Η συνεισφορά αυτή συμβάλλει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, περιφρουρώντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Νησιού μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του “Σκυλίοτσειου” Γενικού Νοσοκομείου Χίου.

Ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων