05/11/2022 05/11/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος τέλεσε τον Αγιασμό στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Ιωνικού Κολυμβητηρίου Χίου. Οι νέες εγκαταστάσεις παραδόθηκαν σήμερα στους αθλητές και το κοινό της κολύμβησης. Στην τελετή αγιασμού παρευρέθηκε και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης. “Παρευρέθηκα στην τελετή αγιασμού θεμελίωσης του πρώτου ξενοδοχείου πέντε αστέρων που θα...
05 Νοεμβρίου, 2022 - 13:56
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 14:03

Ο Μητροπολίτης Χίου στον αγιασμό των εγκαταστάσεων του Ιωνικού Κολυμβητηρίου Χίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χίου στον αγιασμό των εγκαταστάσεων του Ιωνικού Κολυμβητηρίου Χίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος τέλεσε τον Αγιασμό στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Ιωνικού Κολυμβητηρίου Χίου.

Οι νέες εγκαταστάσεις παραδόθηκαν σήμερα στους αθλητές και το κοινό της κολύμβησης.

Στην τελετή αγιασμού παρευρέθηκε και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

“Παρευρέθηκα στην τελετή αγιασμού θεμελίωσης του πρώτου ξενοδοχείου πέντε αστέρων που θα ανεγερθεί στη Χίο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, Μάρκου. Συνεχάρην την οικογένεια Καλλιμασιά για αυτήν την επένδυση στον τόπο μας που θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Νότης Μηταράκης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων