30/04/2024 30/04/2024 Τον υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη δέχθηκε την Μεγάλη Τρίτη στο γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος. Ο υφυπουργός επισκέφθηκε τα ακριτικά νησιά για να ευχηθεί στους άνδρες που φυλάττουν τα σύνορα της Ελλάδος. Κατά την συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις για τα εθνικά θέματα και τονίσθηκε ο διαχρονικός ρόλος της...
30 Απριλίου, 2024 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2024 - 16:29

Ο Μητροπολίτης Χίου υποδέχθηκε τον υφυπουργό Εθνικής Αμύνης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χίου υποδέχθηκε τον υφυπουργό Εθνικής Αμύνης

Τον υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη δέχθηκε την Μεγάλη Τρίτη στο γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος.

Ο υφυπουργός επισκέφθηκε τα ακριτικά νησιά για να ευχηθεί στους άνδρες που φυλάττουν τα σύνορα της Ελλάδος. Κατά την συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις για τα εθνικά θέματα και τονίσθηκε ο διαχρονικός ρόλος της Εκκλησίας στην πορεία του Έθνους.

Ο Σεβασμιώτατος δώρισε στον υφυπουργό μία εικόνα της Αγίας Σκέπης και σειρά θεολογικών, φιλολογικών και ιστορικών εκδόσεων, ενώ ο κ. υφυπουργός του προσέφερε τιμητική πλακέτα με την παράκληση να συνεχίσει να προσεύχεται και να ευλογεί τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Παρόντες στην συνάντηση ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Θεοδώρου, ο Διοικητής της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Αμπατζίδης και ο Αρχιδιάκονος πατήρ Απόστολος Λάρδας.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων