09/02/2024 09/02/2024 Την 9η Φεβρουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος δέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη με την ανάληψη των καθηκόντων του τον νέο Περιφερειακό Διευθυντή του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας με έδρα την Μυτιλήνη Υποστράτηγο κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδη, συνοδευόμενο από τον Αστυνομικό Διευθυντή Χίου Συνταγματάρχη κ. Ιωάννη Αραμπατζή. Η συνάντηση υπήρξε ιδιαίτερα ενημερωτική προς τον Περιφερειακό...
09 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2024 - 14:44

Ο νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου στον Μητροπολίτη Χίου

Διαδώστε:
Ο νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου στον Μητροπολίτη Χίου

Την 9η Φεβρουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος δέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη με την ανάληψη των καθηκόντων του τον νέο Περιφερειακό Διευθυντή του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας με έδρα την Μυτιλήνη Υποστράτηγο κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδη, συνοδευόμενο από τον Αστυνομικό Διευθυντή Χίου Συνταγματάρχη κ. Ιωάννη Αραμπατζή.

Η συνάντηση υπήρξε ιδιαίτερα ενημερωτική προς τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή για τα χαρακτηριστικά της ευσεβείας, της φιλοτιμίας και της ευταξίας των ανθρώπων της Ιεράς Μητροπόλεως και η απόλυτη συμφωνία των λεχθέντων από τον Σεβασμιώτατο εκ μέρους του κ. Περιφερειακού, ο οποίος εντυπωσιασμένος από τα λόγια του Σεβασμιωτάτου εδήλωσε ότι “να με θεωρείτε πιστό τέκνος και πάντοτε θα είμαι στη διάθεσή σας για θέματα της αρμοδιότητάς μου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων