12/05/2023 12/05/2023 Τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο επισκέφθηκε την Τρίτη, 9 Μαϊου 2023, ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος διερχόμενος από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Κατά την συνάντηση οι δύο Φιλόλογοι Ιεράρχες συζήτησαν πνευματικά, επιστημονικά και εθνικά θέματα, αλλά και θυμήθηκαν την μακροχρόνια επικοινωνία τους, που χρονολογείται από την περίοδο των σπουδών του Χίου Ιεράρχου στην Φιλοσοφική...
12 Μαΐου, 2023 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2023 - 10:16

Ο Χίου Μάρκος επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο

Διαδώστε:
Ο Χίου Μάρκος επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο

Τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο επισκέφθηκε την Τρίτη, 9 Μαϊου 2023, ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος διερχόμενος από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Κατά την συνάντηση οι δύο Φιλόλογοι Ιεράρχες συζήτησαν πνευματικά, επιστημονικά και εθνικά θέματα, αλλά και θυμήθηκαν την μακροχρόνια επικοινωνία τους, που χρονολογείται από την περίοδο των σπουδών του Χίου Ιεράρχου στην Φιλοσοφική Αθηνών.

Ασχολήθηκαν επίσης με εκδοτικά ζητήματα και η συνάντηση επισφραγίσθηκε με παράθεση γεύματος από τον Παναγιώτατο. Μιά συγκινητική επικοινωνία με όμορφες πνευματικές στιγμές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων