06/07/2023 06/07/2023 Αγιασμό στο Γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη, τέλεσε σήμερα ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος με την παρουσία του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτη Αλεξίου Κουρτέση, Αστυνόμου Β’. Ο κ. Μηταράκης συνδέεται με τον Σεβασμιώτατο λόγω της ιδιαίτερης πατρίδας τους Χίου, ενώ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία...
06 Ιουλίου, 2023 - 14:14
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2023 - 18:28

Ο Χίου Μάρκος τέλεσε Αγιασμό στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Διαδώστε:
Ο Χίου Μάρκος τέλεσε Αγιασμό στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Αγιασμό στο Γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη, τέλεσε σήμερα ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος με την παρουσία του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτη Αλεξίου Κουρτέση, Αστυνόμου Β’.

Ο κ. Μηταράκης συνδέεται με τον Σεβασμιώτατο λόγω της ιδιαίτερης πατρίδας τους Χίου, ενώ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ο Υπουργός ο οποίος έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα στο κτίριο της Κατεχάκη, έψαλλε και ο ίδιος κατά την ακολουθία.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε κάθε ευλογία στο έργο του κ. Μηταράκη, ένα έργο ευθυνοφόρο καθώς έχει να κάνει με την ασφάλεια των πολιτών. “Μέλημα και προτεραιότητά μας η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών”, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων