08/06/2022 08/06/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο επισκέφθηκε στο Γραφείο του, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για την διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως σε θέματα Υγείας, την σημαντική συνδρομή της στο Νοσοκομείο Χίου για τις αίθουσες νοσηλείας Covid, την αίθουσα χημειοθεραπείας και το παθολογικό, συνολικού...
08 Ιουνίου, 2022 - 11:15

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας είχε ο Μητροπολίτης Χίου

Διαδώστε:
Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας είχε ο Μητροπολίτης Χίου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο επισκέφθηκε στο Γραφείο του, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για την διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως σε θέματα Υγείας, την σημαντική συνδρομή της στο Νοσοκομείο Χίου για τις αίθουσες νοσηλείας Covid, την αίθουσα χημειοθεραπείας και το παθολογικό, συνολικού ποσού περίπου 100.000 ευρώ. Επίσης ετόνισε την εθνική ομοψυχία και το υψηλό εθνικό φρόνημα των Χίων απέναντι στις ανιστόρητες προκλήσεις των γειτόνων και ζήτησε να αποφευχθούν εκ μέρους του Κράτους ενέργειες που θα πληγώσουν τους ακρίτες.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος Χίου δώρισε στον κ. Υπουργό σειρά εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων