23/03/2019 23/03/2019 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο επισκεύθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Μαρτίου ο Ευρωβουλευτής κ. Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης. Η συζήτησή τους περιεστράφη γύρω από θέματα εθνικής σημασίας στον χώρο του ανατολικού Αιγαίου, για τα οποία ο χιώτης Ιεράρχης ζήτησε την συνδρομή του Ευρωβουλευτή, ώστε να καταστούν γνωστά στα όργανα της Ε. Ε.,...
23 Μαρτίου, 2019 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2019 - 10:01

Συνάντηση Μητροπολίτου Χίου με ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτου Χίου με ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο επισκεύθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Μαρτίου ο Ευρωβουλευτής κ. Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης.

Η συζήτησή τους περιεστράφη γύρω από θέματα εθνικής σημασίας στον χώρο του ανατολικού Αιγαίου, για τα οποία ο χιώτης Ιεράρχης ζήτησε την συνδρομή του Ευρωβουλευτή, ώστε να καταστούν γνωστά στα όργανα της Ε. Ε., δεδομένου ότι τα νησιά μας είναι τα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε στον κ. Κεφαλογιάννη μεγάλο αριθμό αντιτύπων φυλλαδίου της Ιεράς Μητροπόλεως για στιγμές και μνηνεία της ιστορίας 8.000 ετών της Χίου, προκειμένου να διανεμηθούν σε όλα τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων