06/01/2023 06/01/2023 Με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο λιμάνι της Χίου. Ο καθαγιασμός των υδάτων έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο παρουσία του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Νότη Μηταράκη, του Βουλευτή Χίου του Σύριζα κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και των...
06 Ιανουαρίου, 2023 - 14:26
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2023 - 21:05

Τα Άγια Θεοφάνεια στο λιμάνι της Χίου (VIDEO)

Διαδώστε:
Τα Άγια Θεοφάνεια στο λιμάνι της Χίου (VIDEO)

Με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο λιμάνι της Χίου.

Ο καθαγιασμός των υδάτων έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο παρουσία του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Νότη Μηταράκη, του Βουλευτή Χίου του Σύριζα κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη και των λοιπών αρχών του τόπου.

Για το Σταυρό έπεσαν στο λιμάνι 20 κολυμβητές ενώ εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των ιστιοπλοϊκών σκαφών του Ναυτικού Ομίλου Χίου που έδωσαν ξεχωριστή ομορφιά στη γιορτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων