11/02/2022 11/02/2022 Τη «βαθύτατη συγκίνηση και ικανοποίηση» για την ηλεκτροδότηση της νήσου Παναγιάς Οινουσσών στην οποία βρίσκεται και το ιερό προσκύνημα της Ζωοδόχου Πηγής εκφράζει δημόσια με μήνυμα του ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος. Αναλυτικά, το ευχαριστήριο μήνυμα του Μητροπολίτη Χίου αναφέρει τα εξής: Αἰσθήματα βαθυτάτης συγκινήσεως καί ἱκανοποιήσεως μᾶς πλημυρίζουν ἀπό τήν εὐχάριστη...
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 19:09

Το «ευχαριστώ» του Μητροπολίτη Χίου για το ρεύμα στην Παναγία Οινουσσών

Διαδώστε:
Το «ευχαριστώ» του Μητροπολίτη Χίου για το ρεύμα στην Παναγία Οινουσσών

Τη «βαθύτατη συγκίνηση και ικανοποίηση» για την ηλεκτροδότηση της νήσου Παναγιάς Οινουσσών στην οποία βρίσκεται και το ιερό προσκύνημα της Ζωοδόχου Πηγής εκφράζει δημόσια με μήνυμα του ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος.

Αναλυτικά, το ευχαριστήριο μήνυμα του Μητροπολίτη Χίου αναφέρει τα εξής:

Αἰσθήματα βαθυτάτης συγκινήσεως καί ἱκανοποιήσεως μᾶς πλημυρίζουν ἀπό τήν εὐχάριστη εἴδηση τῆς ἠλεκτροδοτήσεως τοῦ νησιοῦ τῆς Παναγιᾶς τῆς Μητροπολιτικῆς μας περιφερείας, στό ὁποῖο εὑρίσκεται καί τό Ἱερό Προσκύνημα τῆς Ζωοδόχου Πηγῆς.

Εὐχαριστοῦμε τό Θεό καί συγχαίρουμε τόν Ὑφυπουργό Ἐθνικῆς Ἀμύνης κ. Νικόλαο Χαρδαλιᾶ γιά τήν μέριμνά του.

Ἐλπίζουμε καί τά ἄλλα αἰτήματα τῆς ἀκριτικῆς μας Ἐπαρχίας νά τύχουν ἀναλόγου ἀντιμετωπίσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων