16/12/2022 16/12/2022 Εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος διένειμε δωροεπιταγές σε οικογένειες από τις Ενορίες του Αγίου Γεωργίου Φρουρίου, του Αγίου Χαραλάμπους Βαρβασίου, της Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χριστού Βαρβασίου, του Αγίου Λουκά Λειβαδίων, του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Λαγκάδας και της Αγίας Μαρίνης Καλοπλύτου. Τις ωφελούμενες οικογένειες υπέδειξαν οι Εφημέριοι των Ενορίων. Οι δωροεπιταγές...
16 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2022 - 12:04

Χίος: Δωροεπιταγές σε ενδεείς μοίρασε ο Μητροπολίτης Μάρκος

Διαδώστε:
Χίος: Δωροεπιταγές σε ενδεείς μοίρασε ο Μητροπολίτης Μάρκος

Εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος διένειμε δωροεπιταγές σε οικογένειες από τις Ενορίες του Αγίου Γεωργίου Φρουρίου, του Αγίου Χαραλάμπους Βαρβασίου, της Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χριστού Βαρβασίου, του Αγίου Λουκά Λειβαδίων, του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Λαγκάδας και της Αγίας Μαρίνης Καλοπλύτου.

Τις ωφελούμενες οικογένειες υπέδειξαν οι Εφημέριοι των Ενορίων.

Οι δωροεπιταγές δωρήθηκαν από τον κ. Δημήτριο Καραπουλουτίδη, κάτοικο Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη εκτιμήσεως για τις τοποθετήσεις του Σεβασμιωτάτου υπέρ των εθνικών θεμάτων και ιδιαιτέρως για το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων