21/07/2022 21/07/2022 Δεδομένης της καθιερωμένης ολονύκτιας πεζοπορίας των προσκυνητών έως το Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας στη Χίο, η Περιφερειακή Ενότητα Χίου μέσω του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας προβαίνει σε μία σειρά υποστηρικτικών δράσεων (διανομή ενημερωτικού υλικού αντιπυρικής προστασίας, προσφορά νερού και αναψυκτικών στους πεζοπόρους προσκυνητές) σήμερα, Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022, παραμονή της εορτής της Αγίας, κατά μήκος...
21 Ιουλίου, 2022 - 18:51
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2022 - 18:55

Υποστηρικτικές δράσεις για τους προσκυνητές της Αγίας Μαρκέλλας

Διαδώστε:
Υποστηρικτικές δράσεις για τους προσκυνητές της Αγίας Μαρκέλλας

Δεδομένης της καθιερωμένης ολονύκτιας πεζοπορίας των προσκυνητών έως το Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας στη Χίο, η Περιφερειακή Ενότητα Χίου μέσω του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας προβαίνει σε μία σειρά υποστηρικτικών δράσεων (διανομή ενημερωτικού υλικού αντιπυρικής προστασίας, προσφορά νερού και αναψυκτικών στους πεζοπόρους προσκυνητές) σήμερα, Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022, παραμονή της εορτής της Αγίας, κατά μήκος του οδικού δικτύου από το Αίπος έως την Αγία Μαρκέλλα.

Παράλληλα ευχαριστεί θερμά:

Το Επιμελητήριο Χίου, τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας Α.Ε. Ιχθυόσκαλα Χίου και τους επαγγελματίες:

Αντιπροσωπείες Αθηνάδη
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕ
Ποτοποιεία ΓΚΙΑΛΗ
Σίμο Παπαλεωνίδα
Χυμοί Κάμπος Χίου
Αντιπροσωπείες Λουκή Συρρή
MARKET IN Super Market
Καθώς επίσης και τις Εθελοντικές Ομάδες Πολιτικής Προστασίας: Ιωνίας, ΟΜΙΚΡΟΝ, ΛΕΦΕΔ, Ε.Ο.Δ., Αγ. Γεωργίου Συκούση και Λιθίου, για την άριστή συνεργασία.

Επίσης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το παράρτημα Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα βρίσκεται επί ποδός, προκειμένου να βοηθήσει τους προσκυνητές που θα επιχειρήσουν την μετάβασή τους στο Ιερό Προσκύνημα μέσα από ολονύκτια πεζοπορία.

Έτσι, όσοι χρειαστούν βοήθεια, ο Ερυθρός Σταυρός, θα βρίσκεται στον κόμβο των Διευχών, από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 21.7 μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 22.7 προκειμένου να παράσχει φροντίδα καθώς και προμήθειες στους περιπατητές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων