13/11/2020 13/11/2020 Επειδή πολύς λόγος και θόρυβος γίνεται στα ΜΜΕ περί ασθενούς εκ του κορωνοϊού Ιεράρχου, ο οποίος μετέχει στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος είναι, δεδομένου μάλιστα ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄ είναι φέτος μέλος της παρούσης συνθέσεως της Δ.Ι.Σ., ο Ποιμενάρχης της Ζακύνθου θεώρησε καλόν...
13 Νοεμβρίου, 2020 - 18:24

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου

Διαδώστε:
Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου

Επειδή πολύς λόγος και θόρυβος γίνεται στα ΜΜΕ περί ασθενούς εκ του κορωνοϊού Ιεράρχου, ο οποίος μετέχει στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος είναι, δεδομένου μάλιστα ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄ είναι φέτος μέλος της παρούσης συνθέσεως της Δ.Ι.Σ., ο Ποιμενάρχης της Ζακύνθου θεώρησε καλόν να μεταβεί σήμερα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και να κάνει μοριακό τεστ για την ενδεχόμενη ανίχνευση του ιού. Το τεστ απέβη αρνητικό.
Ο ίδιος πάντως παραμένει σε εκούσια καραντίνα, όπως ορίζουν οι υγειονομικές διατάξεις, ευχόμενος και προσευχόμενος για την αίσια έκβαση αυτής της δοκιμασίας, η οποία ταλανίζει την ανθρωπότητα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων