15/12/2023 16/12/2023 Ανήμερα της εορτής του Αγίου Διονυσίου του Ζακυνθινού, Αρχιεπισκόπου Αιγίνης, την Kυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, ο οποίος δεν θα εορτάσει, δεχόμενος επισκέψεις. Όπως αναφέρει το nyxthimeron.com, ο Σεβασμιώτατος θεωρεί δεδομένες τις ευχές των Ζακυνθίων, τις εισπράττει καθημερινά ούτως ή άλλως, ευχαριστεί εκ των προτέρων...
15 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2023 - 0:26

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Ζακύνθου Διονύσιος

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Ζακύνθου Διονύσιος

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Διονυσίου του Ζακυνθινού, Αρχιεπισκόπου Αιγίνης, την Kυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, ο οποίος δεν θα εορτάσει, δεχόμενος επισκέψεις.

Όπως αναφέρει το nyxthimeron.com, ο Σεβασμιώτατος θεωρεί δεδομένες τις ευχές των Ζακυνθίων, τις εισπράττει καθημερινά ούτως ή άλλως, ευχαριστεί εκ των προτέρων και ο ίδιος προσεύχεται για την υγεία πάντων και πασών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων