14/02/2024 14/02/2024 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζακύνθου και Πρόεδρο του ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης «Η ΣΤΟΡΓΗ» κ. Διονύσιο, καθώς και με επιστημονικά στελέχη του Κέντρου είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ζακύνθου Γιώργος Στασινόπουλος. Είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και ανταλλάξουν προτάσεις και απόψεις για το έργο που προσφέρει το Κέντρο Πρόληψης στην κοινωνία μέσα από...
14 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:06
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2024 - 17:21

Για την «ΣΤΟΡΓΗ» συζήτησαν ο Δήμαρχος Ζακύνθου με τον Μητροπολίτη Διονύσιο

Διαδώστε:
Για την «ΣΤΟΡΓΗ» συζήτησαν ο Δήμαρχος Ζακύνθου με τον Μητροπολίτη Διονύσιο

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ζακύνθου και Πρόεδρο του ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης «Η ΣΤΟΡΓΗ» κ. Διονύσιο, καθώς και με επιστημονικά στελέχη του Κέντρου είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ζακύνθου Γιώργος Στασινόπουλος.

Είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και ανταλλάξουν προτάσεις και απόψεις για το έργο που προσφέρει το Κέντρο Πρόληψης στην κοινωνία μέσα από τα προγράμματα που υλοποιεί για μαθητές και γονείς.

Ο κ. Στασινόπουλος αφού συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο και τα επιστημονικά στελέχη δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης της προσπάθειας και του έργου που γίνεται καθώς ο Δήμος Ζακύνθου συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο και ως μέτοχος της «ΣΤΟΡΓΗΣ».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων