06/01/2022 06/01/2022 Από νωρίς το πρωί τελέσθηκε σήμερα η εορτή των Θεοφανείων με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Μώλου στη Ζάκυνθο. Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, στις 08.30 τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Μώλου στη Ζάκυνθο και στη συνέχεια η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού. Αμέσως μετά και...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 13:12

Η τελετή της Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στην πόλη της Ζακύνθου

Διαδώστε:
Η τελετή της Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στην πόλη της Ζακύνθου

Από νωρίς το πρωί τελέσθηκε σήμερα η εορτή των Θεοφανείων με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Μώλου στη Ζάκυνθο.

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, στις 08.30 τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Μώλου στη Ζάκυνθο και στη συνέχεια η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.

Αμέσως μετά και ώρα 11.30 έγινε στην κεντρική αποβάθρα της πόλης της Ζακύνθου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στην θάλασσα και του Αγιασμού των Υδάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων