04/07/2023 04/07/2023 Με την ευκαιρία του ταξιδιού του στην Αθήνα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος μετέβη το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου 2023 στο Μήλεσι Αττικής, όπου τέλεσε βαθιά συγκινημένος επιμνημόσυνη δέηση στην κρύπτη των κεκοιμημένων της Ιεράς Μονής Αγίου Πορφυρίου, για την ανάπαυση της ψυχής του μόλις το περασμένο Σάββατο ταφέντος εκεί, μακαριστού Μητροπολίτου Νιγηρίας...
04 Ιουλίου, 2023 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2023 - 17:34

Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Νιγηρίας Αλεξάνδρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Νιγηρίας Αλεξάνδρου

Με την ευκαιρία του ταξιδιού του στην Αθήνα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος μετέβη το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου 2023 στο Μήλεσι Αττικής, όπου τέλεσε βαθιά συγκινημένος επιμνημόσυνη δέηση στην κρύπτη των κεκοιμημένων της Ιεράς Μονής Αγίου Πορφυρίου, για την ανάπαυση της ψυχής του μόλις το περασμένο Σάββατο ταφέντος εκεί, μακαριστού Μητροπολίτου Νιγηρίας κυρού Αλεξάνδρου, αγαπημένου αδελφού και συλλειτουργού του.

(Φωτογραφίες: π. Σεραφείμ Κονίδης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων