11/04/2022 11/04/2022 Την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του μέχρι πρότινος διακόνου Ιωάννη Μαρίνου τέλεσε την Κυριακή Ε΄ Νηστειών, 10.4.2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου του δημοτικού διαμερίσματος Αγίου Δημητρίου Ζακύνθου, όπου και λειτούργησε. Μετά τη χειροτονία συγγενείς και φίλοι του ιερέως, αλλά και το εκκλησίασμο αναφώνησαν το “Άξιος”, ευελπιστώντας σε μια...
11 Απριλίου, 2022 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2022 - 17:06

Χειροτονία πρεσβυτέρου στον Άγιο Δημήτριο Ζακύνθου

Διαδώστε:
Χειροτονία πρεσβυτέρου στον Άγιο Δημήτριο Ζακύνθου

Την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του μέχρι πρότινος διακόνου Ιωάννη Μαρίνου τέλεσε την Κυριακή Ε΄ Νηστειών, 10.4.2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου του δημοτικού διαμερίσματος Αγίου Δημητρίου Ζακύνθου, όπου και λειτούργησε.

Μετά τη χειροτονία συγγενείς και φίλοι του ιερέως, αλλά και το εκκλησίασμο αναφώνησαν το “Άξιος”, ευελπιστώντας σε μια καλή συνεργασία με τον νέο παπά του χωριού.

Στην εκκλησία παρέστησαν οι Αρχές της Ζακύνθου, ο δε Πρόεδρος του Άι Δημήτρη, κ. Πέτρος Σταμίρης, προσφώνησε θερμά τον νέο Εφημέριό τους εκ μέρους των Ενοριτών και του πρόσφερε ως δώρο ένα εικόνισμα του Αγίου Δημητρίου. Επίσης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο.

Ο νέος Πρεσβύτερος ανέλαβε ήδη εφημεριακά καθήκοντα στο φιλοπρόοδο και γραφικό χωριό.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων